Omnidots rakennusten tärinämittaus

Värähtelymittaus on meille tuttua jo alkuajoistamme lähtien. On luonnollista, että laajennamme palvelutarjontaamme nyt myös rakennusten värähtelymittaukseen. Rakennusten tärinämittaus on lakiin perustuva velvoite, kun on aiheellista epäillä esimerkiksi liikenteen tai raideliikenteen tärinän aiheuttavan vaurioita rakennuksille tai kohtuutonta haittaa niissä oleville ihmisille. Lisäksi värähtelytasoja tulee mitata esimerkiksi räjäytystöiden ja suurten rakennustöiden yhteydessä.

Rakennusten värähtelymittaukseen on jatkossa saatavilla täysin uudenlainen Omnidotsin järjestelmä. Järjestelmä muuttaa koko värähtelymittauksen toteutustapaa. Anturit ovat langattomia ja ne tasaavat itsensä aina oikeaan asentoon, kiinnitit ne seinään, kattoon tai lattialle. Laitteet ovat IP65 suojattuja, vahvarakenteisia ja kuitenkin pieniä kooltaan. Ne lähettävät mittatiedot pilvipalveluun, josta ne ovat milloin tahansa tarkasteltavissa selainpohjaisen käyttöliittymän avulla. Järjestelmä soveltuu DIN4150-2, DIN4150-3, DIN 45669-1, BS7385, BS6841, ISO2631, SBR-A 2010, SBR-A 2017, SBR-B, Circulaire du 23/07/1986, ISEE (USBM RI8507 & OSMRE) ja SN640312a standardien mukaisiin mittauksiin kaikenlaisissa rakennuksissa kuten, kerrostalot, sillat, tornit ym. Rakennusprojektin koko ei ole este, sillä yhdellä projektilla voidaan käyttää jopa satoja SWARM antureita.

Nyt mittauksen voi suorittaa ennennäkemättömän helposti ja luotettavasti. Sensoreiden dataa ei tarvitse erikseen noutaa paikan päältä, vaan kaikki kulkee turvallisesti pilvipalveluun ja projektin henkilöt voivat tarkastella sitä välittömästi. Jokaisen mittapisteen tarkka sijainti on selvillä GPS paikannuksen ansiosta. Järjestelmä säästää mittaukseen liittyviä kustannuksia huomattavasti ja se skaalautuu suurimpiinkin projekteihin.

Tutustu järjestelmään tarkemmin Omnidots sivultamme.