Kenttätasapainotus puhaltimille

Pienikin määrä tärinää lyhentää puhaltimien ja pyörivien koneiden elinikää ja heikentää niiden suorituskykyä. Tarjoamme tehokkaan kenttätasapainotuspalvelun näiden ongelmien korjaamiseksi ja suorituskyvyn parantamiseksi. Asiantuntijamme voivat suorittaa lähes kaikenlaisia tasapainotuksia, joita laitteet tarvitsevat. Teollisuuspuhaltimet, kiinteistöjen iv puhaltimet, savukaasupuhaltimet, turbiinit ja muut laitteet. Tasapainotus tehdään aina tarkan mittauksen avulla ja asiakkaalle annetaan raportti työstä.

Tasapainotus paikan päällä on usein paras vaihtoehto, sillä koneen irroitus ja huoltoon lähetys vie aikaa ja on toisinaan myös mahdotonta. Loppukäyttäjälle tapa on mukavin, sillä puhaltimen ei tarvitse olla käytöstä pois kuin pari tuntia, päivien tai viikkojen sijaan. Tasapainotuksella saavutetaan paikan päällä myös paras tulos, sillä koneen kiinnityspisteet pysyvät muuttumattomana, eikä kuljetuksen aikana tapahdu ylimääräistä rasitusta.

TL:DR puhallinta ei tarvitse lähettää huoltoon vain tasapainotusta varten, vaan työ voidaan tehdä nopeasti paikan päällä.