Selvää hyötyä ennakoivasta kunnossapidosta

Ennakoivan kunnossapidon ja kunnonvalvonnan avulla ehkäistään laiterikkoja ja parannetaan tuotantovarmuutta. Hyöty ei kuitenkaan ole vain taloudellista. Hyvin hoidettuna ennakoiva kunnossapito tuo myös turvallisuutta työntekijöille ja ympäristölle. 

Olemme kumppanisi kaikissa ennakoivaan kunnossapitoon liittyvissä kysymyksissä. Palveluiden ja tuotemyynnin lisäksi teemme myös tuotesuunnittelua ja ohjelmistokehitystä. Näin varmistamme, että saat aina parhaan mahdollisen ratkaisun tarpeisiisi.

Palvelumme

 

Värähtelymittaus
Värähtelymittaukset ovat tärkeä osa ennakoivaa kunnossapitoa ja toimintavarmuutta. ISO 18436-2 standardin mukaisesti sertifioidut ammattilaisemme pitävät huolen, että mittaukset ja analysointi on aina tarkkaa ja laadukasta.

Tasapainotus
Nome tarjoaa paikanpäällä tehtävää tasapainotusta. Tasapainotus on usein nopein, edullisin ja tehokkain tapa värähtelyn eliminoimiseksi ja laitteiden eliniän kasvattamiseksi.

Etävalvonta
Kriittisten laitteiden valvonta voidaan suorittaa etänä soveltuvan järjestelmän avulla. Valmistamme ja asennamme soveltuvat kunnonvalvontajärjestelmät avaimet käteen periaatteella.

Visuaaliset tarkastukset
Varsinkin hitaasti pyörivien laitteiden ja hammasvaihteiden tarkastukseen visuaalinen tarkastus on usein paras ja tehokkain tapa. Tutkimme kohteet endoskoopin avulla ja toimitamme raportin laitteiden kunnosta.

Koulutus
Järjestämme ennakoivaan kunnossapitoon täsmäkoulutuksia asiakkaillemme. Koulutamme värähtelymittauksiin ja muihin ennakoivan kunnossapidon menetelmiin sekä nykyaikaisen kunnossapidon filosofiaan.

Asiantuntijapalvelut
Asiantuntijamme ovat käytettävissä kaikenlaiseen ennakoivaan kunnossapitoon liittyen.

Ohjelmisto- ja tuotekehitys
Räätälöidyt ratkaisut erilaisiin teollisuuden tarpeisiin myös ohjelmisto- ja tuotekehityksen muodossa. Voimme toteuttaa osan projektista tai koko projektin.

Ota yhteyttä

Palvelumme sisältää kaiken tarvikkeiden myynnistä avaimet käteen asennuksiin. Räätälöimme parhaan ratkaisun tarpeeseesi. Asiantuntijoidemme avulla löydät soveltuvat ratkaisut myös olemassaoleviin järjestelmiin ja toimintoihin.

EHKÄISE LAITERIKKOJA

Kriittisen tuotantolaitteen yllättävä hajoaminen maksaa yrityksestä riippuen sadoista euroista satoihin tuhansiin euroihin.

kunnossapitopalvelu

SÄÄSTÄ VAROSISSA JA KORJAUKSISSA

Kun huoltotarve on ennalta tiedossa, säästyt turhien varaosien säilytykseltä ja yllättäviltä korjauskuluilta.

LUO TURVALLISUUTTA

Laitteiden hajoaminen voi johtaa pahimmillaan tulipaloon tai aiheuttaa muita vaaratilanteita kiireellisten korjausten yhteydessä.

SÄÄSTÄ YMPÄRISTÖÄ

Kuluneet laitteet tuhlaavat energiaa ja vakavimmillaan tuotannon häiriöt saattavat johtaa ympäristön saastumiseen.