Ohjelmisto- ja tuotekehitys teollisuuden tarpeisiin

Tuntuuko joskus siltä, että koodarit eivät ymmärrä mitä haluat? Kommunikaatio on hankalaa jos ohjelmistoa tehdään vailla aitoa ymmärrystä asiakkaan tarpeista. Nome on ainutlaatuinen kumppani teollisuuden ohjelmisto- ja tuotekehitykseen, sillä meillä on kunnonvalvonnan kenttäkokemusta tuotantolaitoksista, sähkönjakelusta, vedenjakelusta, lämmönjakelusta, elintarviketeollisuudesta ja käytännössä lähes kaikilta teollisuudenaloilta. Tämän kenttäkokemuksen ohella olemme kehittäneet ohjelmistoja, sekä rakentaneet mittalaitteita eri teollisuuden tarpeisiin. Paras lopputulos saavutetaan, kun tilaaja, suunnittelija ja ohjelmoija ymmärtävät toisiaan.

Osaamisemme takaa sen, että voimme suorittaa tietystä projektista vain yhden pienen osan tai hoitaa kokonaisen tuote ja/tai- ohjelmistokehityksen aina ideasta valmiiksi tuotteeksi.

Minkälaisia projekteja teemme?

Osaamisemme juuret ovat valmistavien yritysten tuotannossa ja kunnossapidossa. Projekteissa asiakkaiden haasteet ovat sellaisia, joihin ei löydy valmista kaupallista ratkaisua. Tälläisiä ovat mm. IoT laitteet, mittalaitteet, ohjelmistorajapinnat, tiedonsiirtoratkaisut yms.

Olemme taitavia löytämään ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Kanssamme kannattaakin keskustella pienestäkin asiasta jos sen avulla pystytään merkittävästi tehostamaan toimintaa tai tuottamaan merkittävää arvoa muutoin.

Toimintatapamme

Toimimme ketterän kehityksen periaatteella. Ketterän kehityksen avulla toimintamme on läpinäkyvää ja asiakkaalla on aito mahdollisuus vaikuttaa lopputulokseen. Säännöllisten tapaamisten avulla asiakkaalla on aina tieto projektien etenemisesta, kustannuksista ja yleisestä tilanteesta. Projektien aikana on hyvin tyypillistä, että syntyy uusia ideoita ja ajatuksia, joilla alkuperäistä suunnitelmaa voidaan parantaa, annamme myös tähän mahdollisuuden joustavien käytäntöjemme myötä.

 

Tavoitteemme on hyödyntää teknologiaa järkevällä tavalla, jotta ratkaisut ovat mahdollisimman kustannustehokkaita ja pitkäikäisiä.

Teknologiaosaamisemme

Käytämme tarpeen mukaan erilaisia teknologioita ohjelmistokehityksessämme. 

Node.js,
C#
.NET
Express,
Sequelize,
Socket.IO,
React,
HTML5,
CSS,
Less,
Sass,
PostgreSQL
MySQL ja SQLite
C/C++
Zephyr RTOS
Python
java
springboot framework
Rest

Lisäksi mekaniikkasuunnittelu, sulautettu ohjelmistokehitys ja Linux ympäristö ovat tuttuja.

 

nmas chess langaton IoT kunnonvalvonta-anturi

Markkinoiden tarkimpiin kuuluva langaton värähtelyä ja pintalämpötilaa mittaava kunnonvalvontajärjestelmä. Anturi kykenee korkeataajuisiin mittauksiin, joiden avulla voidaan tehdä myös verhokäyräanalyysiä. Tuote on suunniteltu vaativiin kunnonvalvonnan mittauksiin ja on korkeasta laadustaan huolimatta hinnaltaan kilpailukykyinen.

Kampiakselin vastapainon langaton värähtelymittausjärjestelmä

Laite valmistettu Wärtsilän toimeksiannosta räätälöitynä ratkaisuna. Laitteen avulla voidaan mitata värähtelystä laskettuja siirtymäarvoja tietyillä taajuuksilla. Laitetta voidaan hyödyntää tuotekehityksessä. Lue lisää järjestelmän toiminnasta täällä.

OEEmanager tuotannonseurantajärjestelmä

Pilvipohjainen, alustariippumaton ja kaikilla nykyaikaisilla selaimilla toimiva ohjelmisto automaattiseen OEE laskentaan. Ohjelmisto seuraa tuotantoa reaaliaikaisesti ja tuottaa tarvittavia raportteja esimerkiksi tuotantomääristä, käyntiajasta, tuotteiden osuudesta, häiriötilanteista yms.

Ohjelmisto on suunniteltu siten, että se voidaan ottaa helposti käyttöön ilman asennuksia ja pitkäaikaisia projekteja. Ohjelmisto toimii tiedolla johtamisen tukena ja auttaa valmistavia yrityksiä tehostamaan toimintaansa ja raportoimaan siitä helposti.

Katso lisää