Asiantuntijapalvelumme

Asiantuntemuksemme ja pitkä kokemus ennakoivan kunnossapidon parissa mahdollistaa yhteistyön myös syvemmin. Olemme kehittäneet yhteistyökumppaneidemme kanssa räätälöitävän ja skaalautuvan järjestelmän tuotannon tehokkuuden seuraamiseksi, IoT järjestelmän, räätälöityjä kunnonvalvontajärjestelmiä ja -laitteita, ohjelmistoja ym. Mikäli haluat tuoda kunnossapitoon uudenlaisia ratkaisuja, kuten tekoälyä, laajan osaamisemme avulla pystymme varmasti tekemään tuottavaa kehitysyhteistyötä.

Asiantuntijamme ovat koulutettuja ja kokeneita ennakoivan kunnossapidon ammattilaisia.

Tommi Helander

Tommi oli perustamassa Nome Oy:tä vuonna 2005. Tommi on opiskellut Diplomi-Insinööriksi ja toimi ennen yrittäjäksi ryhtymistä teollisuusvaihteiden myynnissä. Nome Oy:ssä hän on jo 15 vuoden ajan hoitanut yrityksen pyörittämisen lisäksi suorittanut myös kunnonvalvonnan mittauksia ja tarkastuksia. Vahva tuntemus alalta auttaa pitämään yrityksen alan teknologiajohtajana ja ottamaan huomioon asiakkaiden muuttuvat tarpeet.

Juha Hautala

Juha on toinen Nome Oy:n perustajista ja omasi jo ennen yrityksen perustamista vankan kokemuksen teollisuuden kunnossapidosta. Konetekniikan Diplomi-Insinööri opintojen, pitkän kokemuksen ja vaativien asiakasprojektien ansiosta Juhan tekninen osaaminen on korkea. Juha osaa tuoda tehokkaimmat kunnonvalvonnan ratkaisut asiakkaiden käyttöön ja räätälöidä ne asiakkaille sopiviksi. Juhalla on myös pitkä kokemus kunnossapidon kehitysprojekteista.

Juho Vaittinen

Juho on erikoistunut teollisuuden mekaanisten laitteiden kunnonvalvonnan mittauksiin ja tarkastuksiin. Juholla on pohjalla alaan soveltuva insinöörikoulutus ja jo useiden vuosien kokemus teollisuuden ennakoivasta kunnonvalvonnasta. Juho suorittanut kunnonvalvonnan mittauksia ja mittaustulosten analysointia useille tuhansille laitteille.

Mikko Mäkinen

Mikko Liittyi Nomen tiimiin vuonna 2018 ja on oppinut nopeasti suorittamaan luotettavasti ja tehokkaasti kunnonvalvontamittauksia, sekä osallistunut  kunnonvalvonnan kehitysprojekteihin. Myös Mikon aikaisemmat insinööriopinnot ovat auttaneet nopeaan sopeutumiseen vaativalle alalle.

Ota yhteyttä