Miksi valita CTC kiihtyvyysanturi?

Kiihtyvyysanturit ovat pieniä, mutta eivät merkityksettömiä. Kiihtyvyysanturi voi tuntua isossa järjestelmässä varsin merkityksettömältä osalta. Kunhan on jotkut anturit, niin hyvä tulee. Antureihin kannattaa kuitenkin uhrata hetki ajatusta. Kiihtyvyysantureita voi valmistaa yksi yritys usealle merkille. Jos käyttämäsi anturi on brändätty toiselle yritykselle, tämä tarkoittaa, että saatat maksaa samasta anturista ylimääräistä ja menettää samalla takuuta. Harvoin on saatavilla tietoa mistä anturit tarkalleen ottaen tulevat. Tämä altistaa anturit myös laatuvaihtelulle. Anturit valmistetaan siellä, kenen kanssa saadaan suotuisin sopimus aikaiseksi. Tämä tarkoittaa, että samaa merkkiä kantava anturi voikin olla täysin eri paikassa ja erilaisilla laatukriteereillä valmistettu kuin aiemmat, joita on käytetty.

Anturien brändäys vaatii usein myös pidemmän toimitusketjun, joka puolestaan aiheuttaa ylimääräisiä kustannuksia loppuasiakkaalle. Pitkä toimitusketju harvoin palvelee loppuasiakasta positiivisesti.

Entäpä CTC? Eikö se ole vain yksi brändi muiden joukossa?

Ei, CTC ei ole vain yksi brändi muiden joukossa. Connection Technology Center on anturien yhdysvaltalainen alkuperäisvalmistaja, ja me puolestamme olemme pääasiallinen jakelija Suomessa.

Mitä tämä sitten merkitsee asiakkaalle Suomessa?

Tämä tarkoittaa mahdollisimman lyhyttä ja kustannustehokasta jakelutietä. Tavarat saapuvat meille suoraan tehtaalta, ja me jaamme ne loppuasiakkaalle. Ei välivarastointia tai muutakaan ylimääräistä, näin saamme tarjottua aina asiakkaillemme tuotteet järkevään hintaan ja hyvällä toimitusajalla. Tämänlainen toimintatapa mahdollistaa myös alkuperäisen valmistajan takuun hyödyntämisen, joka on tässä tapauksessa suurimmalla osalla tuotteista elinikäinen. Takuu tarkoittaa, että anturin vikaantuessa mistä tahansa syystä, saat uuden tilalle. Perimme vain toimituskulut. Tällä tavalla haluamme varmistaa, että asiakkaamme voivat luottaa tuotteidemme laatuun ja saatavuuteen. CTC:n kanssa tiedät, mistä anturit tulevat ja kuka niiden valmistuksesta vastaa.

Suurempaa kunnonvalvontajärjestelmää hankkiessa onkin syytä selvittää, oletko sitoutunut hankkimaan myös tarvikkeet, jotka kantavat samaa brändiä, vai voisiko kiihtyvyysanturin kyljessä lukea ”CTC”. Tämä pieni muutos saattaa merkitä jopa viisinumeroisten summien säästöä tarvikkeiden osalta. Jatkossa perustarvikkeiden nopea saatavuus on mahdollista oman käsivarastomme ansiosta ja nopeimmillaan toimitamme antureita jopa seuraavaksi päiväksi.

Lue lisää CTC:n elinikäisestä takuusta

Toki anturit ovat jo tänään yhteensopivia useimpien muiden merkkien kanssa, joten voit lähettää meille tiedot nykyisistä ja etsimme sinulle vastaavan CTC:n valikoimasta.