Olemme yksi menestyjistä

Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatin ansainnut yritys on tunnustetusti parempi kumppani, joten mekin haluamme viestiä tästä asiakkaillemme. Korona ja sota Ukrainassa ovat aiheuttaneet teollisuuteen ennennäkemättömiä haasteita. Haasteina ovat niin komponenttipula, kuin raaka-aineiden hintojen kehitys. Kunnonvalvonta on nyt entistä tärkeämmässä roolissa, sillä varaosien saatavuus on paikoin heikkoa ja pitkiin tuotantokatkoksiin ei kenelläkään ole varaa. Tälläisessä ajassa selviytyminen ja etenkin siinä kasvaminen vaatii yrityksiltä ketteryyttä ja valmiutta haastaa tuttuja toimintamalleja. Me Nomella olemme laajentaneet palvelu- ja tuotevalikoimaamme, sekä kehittäneet tuotteitamme vastaamaan yhä paremmin asiakkaiden tarpeisiin. Toimintamme ydin pysyy edelleen ja teemme edelleen töitä siten, että suomalainen teollisuus pysyy turvallisena, tehokkaana ja kilpailukykyisenä.

Alma Talent tutkii jatkuvasti suomalaista yrityskenttää. Huomioitavaa on, että vain noin 8 % suomalaisista osakeyhtiöistä yltää Menestyjä-yritysten joukkoon. Menestyjäksi pääsy edellyttää muutakin kuin hyvää maksuvalmiutta ja maksuhäiriöttömyyttä, sillä yrityksen taloudellinen suorituskyky pisteytetään usean eri tunnusluvun pohjalta. Kultakin osa−alueelta yritys saa pisteet omassa kokoluokassaan sekä vertailtuna kaikkiin Alma Talentin tietokannan yrityksiin, että vertailtuna yrityksen oman toimialan muihin yrityksiin.

Sertifikaatti on osoitus siitä, että olemme tehneet oikeita asioita ja jatkamme työtämme suomalaisen teolllisuuden parissa. Toivotamme myös uudet asiakkaat tervetulleeksi tutustumaan palveluihimme.