Adash tuotteet nyt Nomelta

Adash tunnetaan ympäri maailman korkealuokkaisista mittalaitteista ja analysaattoreista. Suomessakin tutuksi tulleet laitteet ja tarvikkeet saa jatkossa kätevimmin meiltä. Koska uskomme itsekin laitteiden kykyyn, päivitimme myös omat mittalaitteemme Adashin tuotteisiin. Uusien ominaisuuksien ansiosta pystymme tarjoamaan entistä kattavammin menetelmiä vikojen selvitykseen ja tunnistamiseen.

Käsimittalaitteiden valikoimassa on kaikkiin tarpeisiin ja budjetteihin soveltuva laite. Malliston alkupäässä A4900 Vibrio M on kevyin taskukokoinen laite, joka on helppokäyttöinen ja tarkka. Automaattisen viantunnituksen avulla laitetta voi käyttää kunnonvalvonnassa ilman analysointikokemusta. Tämä laite on saatavana myös EX alueille soveltuvana versiona, jotta mikään laite ei jäisi ilman valvontaa. Laite soveltuu erityisesti yrityksen kunnonvalvonnan omaan käyttöön.

Aktiivisen reittimittaajan kumppani on A4300 VA3pro. Laitteessa on sovelluksia eri tarkoituksiin kuten analysointiin, reitin tekemiseen, ylösajomittauksiin, tasapainotuksiin ym. Tästä huolimatta laite on kevyt (780g) ja mukava kantaa mukana vaikka koko päivä. Akunkesto (10h) sallii pidemmätkin mittareitit yhdellä kerralla. Laitteen 25600 viivan resoluutio vastaa jo alan korkealuokkaisimpia mittalaitteita ja lisäsovellukset ja ominaisuudet tarjoavat erittäin hyvän hinta-laatu suhteen.

Kaikkein vaativimpiin kunnonvalvonnan tarpeisiin on suunniteltu A4500 VA5pro, joka on ominaisuuksiltaan alan huippua ja yhdessä DDS ohjelmiston kanssa ei jätä kovintakaan ammattilaista kylmäksi. Lämpökamera, ultraäänimittaus, 3 276 800 viivan resoluutio, staattorivirran mittaus ja analysointi (MCSA) ja muut ominaisuudet tekevät laitteesta ennennäkemättömän työjuhdan kunnonvalvontaan.  Tämä laite on koettava itse.

Jos aiemmin olet käyttänyt yleisimpiä alan mittalaitteita, on korkea aika tutustua Adashin mallistoon. Koska käytämme itse kaikkia kolmea mallia, pääset kanssamme tutustumaan laitteisiin paikan päällä. Kysy soveltuvaa aikaa esittelylle nyt.