Selaa koko CTC tuotevalikoima helposti

CTC on maailman johtava teollisuuskiihtyvyysantureiden, pietsonopeusanturien, 4-20 mA tärinäanturien ja pyörrevirta-anturien sekä kaikkien niihin liittyvien asennustarvikkeiden, kaapeleiden ja kytkentärasioiden valmistaja. Kaikki CTC tuotteet on valmistettu tai kasattu Yhdysvalloissa.

Helpotimme oikean tuotteen etsimistä upottamalla koko CTC tuotevalikoiman sivuillemme. Samalla löydät helposti tuotteiden tekniset dokumentit ja muut sertifikaatit. Kaapeleita voi helposti etsiä Cables and Connectors kohdasta ja rakennat itse oman kaapelin vaivattomasti. Löydettyäsi oikean osan voit ilmoittaa meille tuotekoodin ja pyytää tarjouksen helposti sähköpostilla osoitteesta sales@nome.fi tai muutoin ottamalla yhteyttä. Toki autamme myös jos et itse ehdi etsimään oikeaa tuotetta.

Tiestitkö, että CTC toimii myös sopimusvalmistajana monelle muulle anturimerkille? Meillä jakelutie on suora ja välikäsiä on mahdollisimman vähän. Koska toimimme pääjakelijana Suomessa, tuotteet tulevat tehtaalta meille ja meiltä suoraan asiakkaalle. Näin toimimalla hinta pysyy kilpailukykyisenä. Etuna CTC tuotteissa on myös elinikäinen takuu. Voit lukea lisää takuusta heidän sivuiltaan.

Siirry tästä katsomaan tuotevalikoimaa!