nmas chess Starter pack

Langattoman kunnonvalvontajärjestelmän hankinta on ajankohtaista monissa yrityksissä. Eri järjestelmien välinen vertailu voi olla haastavaa, mutta vertailu kuitenkin kannattaa tehdä huolella. Ominaisuuksien puolesta jotkin järjestelmät sopivat vain kokonaistason mittaukseen, kun toisen tuottamaa dataa voidaan analysoida tarkemmin. Ohjelmistoista ja IoT alustasta saattaa joutua maksamaan huomattavia kuukausimaksuja, jolloin järjestelmän elinkaaren kustannukset ovatkin korkeat. Lisäksi tulee kysymykseen, kuka tulokset analysoi.

Haluamme tehdä hinnoittelusta mahdollisimman selkeää, joten teimme järjestelmästä aloituspakkauksen, joka sisältää kaiken tarvittavan langattoman kunnonvalvonnan aloittamiseen.

Starter pack hinta

Pakkaus sisältää:
1 reititin ja LTE-M liittymä*
4 langatonta anturia
4 tasomagneettia
2 tuntia käyttöönoton tukea
pilvitietokanta tulosten tallennukseen
nmas view -ohjelmisto tulosten seurantaan
nmas chess Android sovellus

*Hinta sisältää LTE-M liittymän ja tallennustilan pilvitietokannasta kahdeksi vuodeksi (24kk). Jatkossa liittymä ja tietokanta 19€/kk (laskutus 12kk jaksoissa).

** Ohjelmisto on olennainen osa järjestelmää, emme peri erikseen korkeita lisenssimaksuja sen käytöstä. Yrityskohtaiset tunnukset ilman käyttäjärajoituksia.

Hinta paketille on 1950€ alv. 0%. Tämä on siis kokonaishinta kunnonvalvontajärjestelmälle kahdeksi vuodeksi neljällä anturilla, ei muita kuluja.

Lue lisää järjestelmästä.

Tilaukset: sales@nome.fi. Tarkemmat yhteystiedot täältä.

Miksi luottaa Nomen nmas järjestelmiin?

Nome Oy on ollut jo 15 vuoden ajan ennakoivan kunnossapidon asiantuntija. Olemme olleet erilaisten yritysten kanssa yhteistyössä tehden reittimittauksia, kunnonvalvontajärjestelmiä ja toimineet lukuisien kehitysprojektien parissa. Emme ole vain ohjelmistotalo tai laitevalmistaja, vaan osaamisemme kattaa kaiken kenttätyöstä ohjelmistosuunnitteluun ja laitteiden valmistukseen. Suunnittelun lähtökohtana on asiakkaidemme todelliset tarpeet kentällä. Asiantuntijamme ovat ISO 18436-2 mukaisesti sertifioituja ammattilaisia.

  • Järjestelmämme kykenee mittauksiin, joiden tuloksia voidaan analysoida tarkasti.
  • Ohjelmistomme ei sisällä korkeita kuukausimaksuja tai rajoituksia käyttäjien lukumäärässä.
  • Voit analysoida tulokset itse tai käyttää tarjoamaamme analysointipalvelua.