nmas chess tuo IIoT:n osaksi kunnonvalvontaa

Langattomuus on ollut kunnossapidon keskusteluissa mukana jo toista vuosikymmentä. Suurin este langattoman teknologian käyttöön on ollut mittaustarkkuus ja/tai akkujen koko. Nykyisin teknologia mahdollistaa jo tarkat mittaukset ja pitkän akunkeston. nmas chess on uusi langaton kunnonvalvontajärjestelmä, jonka mittaustarkkuus on jo monen langallisen järjestelmän tasoa. Tarkka mittaus varmistaa, että erilaiset laakerivauriot ja muut poikkeamat saadaan ajoissa kiinni, ilman että konerikko pääsee yllättämään. Antureiden akku kestää 2 vuotta väsymättä.

Langattoman järjestelmän avulla saadaan kunnonvalvonta helposti ja edullisesti käyttöön kohteissa, joissa kunnonvalvontaa ei ole vielä aloitettu. Nopea asennus tuo säästöjä asennuskustannuksissa jopa 80% langallisiin järjestelmiin verrattuna ja asennus hoituu keneltä tahansa. Mittaustulokset ovat nähtävissä selainpohjaisessa järjestelmässä ja historia tallentuu pilveen. Tulosten analysoinnissa on mahdollista käyttää apuna Nomen sertifioituja asiantuntijoita. Meiltä saa anturin sijasta kokonaisen järjestelmän palveluineen.

Me Nomella emme tyydy bulkkiratkaisuihin, sillä mielestämme nykyinen teknologia pitää valjastaa parhaalla mahdollisella tavalla käyttöön. Olemme suunnitelleet ja koonneet järjestelmän itse. Ensimmäistä kertaa kunnonvalvontajärjestelmä käyttää LPWAN teknologiaa tiedonsiirtoon. Tämä mahdollistaa mm. entistä pienemmän virrankulutuksen, laajan kantaman, hyvän tiedonsiirtonopeuden ja matkapuhelinverkkojen tietoturvan. Anturin kuoren rakenne on suunniteltu 3D tekniikalla siten, että se takaa parhaan mahdollisen mittaustarkkuuden ja suojan sääolosuhteilta.

Etuja langattomasta kunnonvalvonnasta:
– Säästöt asennuskustannuksista
– Säästöt reittimittausten kuluista
– Vähentyneet tuotantokatkokset
– Vähentyneet kunnossapidon kustannukset
– Pidentynyt koneiden käyttöikä
– Tehokkaammat ja suunnitellut huoltokatkokset
– Parantunut tuotantoaste
– Vähentynyt ympäristökuormitus
– Jatkuva valvonta
– Parantunut koneiden käyttöturvallisuus

Järjestelmä on niin kustannustehokas, että yksikin vältetty tuotantokatkos säästää järjestelmän kulut vuosiksi eteenpäin. Kysy ilmaista koekäyttöä alla olevalla lomakkeella ja totea itse, miten helppoa on kunnonvalvonnan aloittaminen.