Nmas-järjestelmä soveltuu sekä huoltoteknikoille että sertifioiduille värähtelyanalyytikoille. Helppokäyttöiset visuaaliset työkalut antavat nopean ja huipputason näkymän kohteille ja auttaa tunnistamaan mahdolliset ongelmat. Analyysityökalu antaa mahdollisuuden tutustua ongelmaan lähemmin ja analysoida ongelma etänä.

Signal measurement Nome nmas

Analysoi dataa huipputyökaluilla

Nmas-analytiikka on suunniteltu auttamaan käyttäjää diagnosoimaan ongelmakohteet ja seuraamaan jatkuvasti mahdollisia muutoksia. Lisääntynyt värähtely voi viitata ongelmiin. Lisäanalyysi voi määrittää ongelman syyn, kuten epätasapainon, akselin vinouden tai laakerin kulumisen. Nmas-järjestelmä tarjoaa:

  • Kokonaistasonäytöt
  • Trendinäkymät
  • FFT
  • Vesiputouskuvaajat
Nome nmas simple

Tarkastele reaaliaikaista dataa

Säännöllisten ja havaintoihin perustuvien hälytysten sijaan online-järjestelmä tarkkailee kohdetta jatkuvasti. Poikkeamat havaitaan ja mittausdata tallentuu pilvipalvelimelle, josta se on analysoitavissa. Tämä on loistava tapa päästä kiinni poikkeamatilanteisiin ja havaita muutokset laitteiden käyttäytymisessä esimerkiksi huollon jälkeen.

Nome nmas

Jaa, tee yhteistyötä ja toimi datan mukaan

Nykymaailmassa pyritään nopeisiin toimitusaikoihin ja korkeaan tuotantoasteeseen. Tavoitteiden saavuttamiseksi on kyettävä reagoimaan poikkeamiin nopeasti. NMAS-järjestelmä valvoo kriittisiä laitteita keskeytymättömästi ja mittaustuloksia voi katsoa paikasta ja laitteesta riippumattomasti. Lisäksi Nomen asiantuntijat ovat käytettävissä analysointiin 24 tuntia vuorokaudessa ja alkavat ongelmat voidaan havaita ja ratkaista yhdessä.

Nome nmas