Norex - OEE laskenta tehostamaan prosessia

Norex teräspalvelut

Norex hallitsee ja optimoi terästehtaiden tuotantoprosessista peräisin olevan romun, viallisten ja kierrätettyjen materiaalien kulkua. Yhtiö on osa pitkälle kehittynyttä kestävää teräksen jatkojalostusketjua. Eri materiaalit lajitellaan tarkasti ja laatua analysoidaan jatkuvasti. Yhtiölle kulkeutuu useita eri teräslaatuja käsiteltäväksi ja jokaisen osalta prosessin on sujuttava kestävästi, tehokkaasti ja turvallisesti.

OEEmanager auttaa tehostamaan käsittelyprosessia

Tehostaakseen prosessia Nome kehitti yhtiölle käyttöön reaaliaikaisen OEEmanager ohjelmiston, jonka avulla voidaan seurata linjojen todelista käytettävyyttä, nopeutta ja laatua. Erilaisten kehitystoimien vaikutusta tehokkuuteen voi näin tehokkaasti tarkastella. Myöhemmin ohjelmistoon kehitettiin häiriötilanteiden tilastointia varten toiminto, jonka avulla jokaiselle pysäytykselle voidaan kirjata syy. Tämän avulla kerätään tärkeää tietoa tuotannosta ja kehitystoimet voidaan entistä tarkemmin ohjata juuri niihin asioihin, jotka eniten vaikuttavat tuotantoon.

Norexin päivittäisjohtaminen, tuotannon tehokkuus ja raportointi on parantunut OEEmanager ohjelmiston avulla huomattavasti.

Kuvituskuva