Online kunnonvalvontajärjestelmä, joka on helppo asentaa ja ottaa käyttöön

Värähtelynmittausjärjestelmä on erittäin helppo asentaa 30 minuutissa. Tiedot lähetetään turvallisesti pilvipalveluun. Kun tiedot on pilvipalvelussa värähtelyanturin lähettämää dataa voidaan analysoida tehokkailla työkaluilla. Tuloksena on edullinen järjestelmä, joka voidaan asentaa minuuteissa, joka tallentaa dataa reaaliajassa ja antaa tarkkaa informaatiota kohteestanne. Se antaa hälytyksen ongelmatilanteessa ja auttaa analysoimaan ongelman syytä.

Reaaliaikaisesti valvova kunnonvalvontajärjestelmä

NMAS online-järjestelmä voidaan määrittää seuraamaan tietoja jatkuvasti ja lähettämään hälytyksiä vain, kun tietty raja-arvo ylittyy. NMAS-järjestelmä tarjoaa huoletonta joustavuutta käyttäjille, jotta heidän ei tarvitse seurata normaaleita käyttöolosuhteita, vaan heille ilmoitetaan vain, kun olosuhteet muuttuvat vakiintuneista olosuhteista.

Nome nmas easy

Selvitä ongelmat jo varhaisessa vaiheessa etänä tehokkaiden analyysityökalujen avulla

NMAS online-järjestelmä on suunniteltu tuottamaan enemmän kuin vain värähtelydataa. Se sisältää myös sisäänrakennetut analyysityökalut, kuten RMS-trendinäkymän ja FFT-kuvaajan. Järjestelmän avulla voidaan määrittää kuinka paha tilanne on ja kuinka toimia.

Signal measurement Nome nmas

Kestävä järjestelmä, joka on kehitetty selviämään ankarissakin teollisuusympäristöissä

Vuosien kokemuksella ja lukuisilla kenttäkokeilla Nome suunnitteli verkkojärjestelmän, joka selviytyy vaikeimmistakin teollisuusympäristöistä.

Pyydä tarjous
Nome nmas