Palvelut

Sitoudumme antamaan teille korkeimman tason palvelua kaikilla osa-alueilla. Haluamme antaa teille tarvitsemanne vastaukset jo ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien.

Palvelumme ja tukemme auttavat teitä asentamaan tuotteenne. Räätälöimme juuri teille sopivan ratkaisun käyttöönne. Meidän asiantuntijamme auttavat löytämään vastaavat tuotteet ja palvelut jos haluatte vaihtaa kilpailevasta palvelusta Nomeen.

Annamme teille kaiken tarvitsemanne, koska olemme sitoutuneet osaltamme teidän menestykseenne.

pALVELUIDEN LAAJUUS

 
 

Tarjoamme täyden kattauksen ennakoivan ja mittaavan kunnossapidon palveluja!

Värähtelymittaus
Värähtelymittaukset ovat tärkeä osa ennakoivaa kunnossapitoa ja toimintavarmuutta

Tasapainotus
Nome tarjoaa paikanpäällä tehtävää tasapainotusta. Tasapainotus on usein nopein ja tehokkain tapa värähtelyn eliminoimiseksi ja laitteiden eliniän kasvattamiseksi.

Etävalvonta
Kustannustehokas tapa valvoa pyörivien koneiden kuntoa ja suorituskykyä.

Visuaaliset tarkastukset
Varsinkin hitaasti pyörivien laitteiden ja hammasvaihteiden tarkastukseen visuaalinen tarkastus on usein paras ja tehokkain tapa. Olemme suorittaneet tuhansia visuaalisia tarkastuksia mm. teollisuusvaihteille ja löytäneet satoja piileviä vikoja.

Koulutus
Järjestämme ennakoivaan kunnossapitoon täsmäkoulutuksia asiakkaillemme. Asiantuntijamme koulutuvat sinut värähtelymittauksiin ja muihin ennakoivan kunnossapidon menetelmiin sekä nykyaikaisen kunnossapidon filosofiaan.

Asiantuntijapalvelut
Asiantuntijamme ovat alamme parhaimpia ja he tarjoavat monia palveluita, jotka auttavat vastaamaan kaikkiin ennaltaehkäiseviin ja ennakoitaviin kunnossapidon tarpeisiisi!

Laserlinjauspalvelut

Linjauspalvelumme avulla takaat oikean linjauksen ja pidennät laitteidesi käyttöikää