Korkeatasoista teollisuuden kunnossapidon palvelua kaikilla osa-alueilla. Toimimme joustavasti ja yhteistyö kanssamme on helppoa jo ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen.

Palvelumme sisältää kaiken tarvikkeiden myynnistä avaimet käteen asennuksiin. Räätälöimme parhaan ratkaisun tarpeeseesi. Asiantuntijoidemme avulla löydät soveltuvat ratkaisut myös olemassaoleville tuotteille ja palveluille.

Tarjoamme kaiken tarvittavan, sillä olemme sitoutuneet  asiakkaidemme menestykseen.

Palvelumme

 
 

Tarjoamme täyden kattauksen ennakoivan ja mittaavan kunnossapidon palveluja!

Värähtelymittaus
Värähtelymittaukset ovat tärkeä osa ennakoivaa kunnossapitoa ja toimintavarmuutta.

Tasapainotus
Nome tarjoaa paikanpäällä tehtävää tasapainotusta. Tasapainotus on usein nopein ja tehokkain tapa värähtelyn eliminoimiseksi ja laitteiden eliniän kasvattamiseksi.

Etävalvonta
Kustannustehokas tapa valvoa koneiden pyörivien osien kuntoa ja suorituskykyä.

Visuaaliset tarkastukset
Varsinkin hitaasti pyörivien laitteiden ja hammasvaihteiden tarkastukseen visuaalinen tarkastus on usein paras ja tehokkain tapa. Olemme suorittaneet tuhansia visuaalisia tarkastuksia mm. teollisuusvaihteille ja löytäneet satoja piileviä vikoja.

Koulutus
Järjestämme ennakoivaan kunnossapitoon täsmäkoulutuksia asiakkaillemme. Asiantuntijamme koulutuvat sinut värähtelymittauksiin ja muihin ennakoivan kunnossapidon menetelmiin sekä nykyaikaisen kunnossapidon filosofiaan.

Asiantuntijapalvelut
Asiantuntijamme ovat alamme parhaimpia ja he tarjoavat monia palveluita, jotka auttavat vastaamaan kaikkiin ennaltaehkäiseviin ja ennakoitaviin kunnossapidon tarpeisiin!

Laserlinjauspalvelut

Linjauspalvelumme avulla takaat oikean linjauksen ja pidennät laitteidesi käyttöikää.

 

 

Ota yhteyttä