Nome Oy

 

Nome Oy suomalainen yritys. Olemme erikoistuneet korkealaatuisten kunnonvalvonta tuotteiden ja palvelujen myyntiin tuotantolaitosten tehokkuuden parantamiseksi. Olemme yksi Suomen ja Pohjoismaiden suurimmista itsenäisesti maailmanluokan ennakoivan kunnossapidon ja kunnonvalvonnan toimittajista. Käytämme edustamiemme tuotteita päivittäin ja edustukseemme on valittu vain parhaiten meidän ja asiakkaidemme tarpeita palvelevat tuotteet.

Meiltä löydät laajan valikoiman merkkituotteita. Lisäksi meillä on meidän omat tuotteet: Nmas-sarjan,joka on meidän suunnittelema ja valmistama. Sarja edustaa uusinta teknologiaa, joka tarjoaa edistyksellistä suoritukykyä uudessa sovelluksessa.

 

Nome on aina kiinnostunut kuulemaan uusista potentiaalisista tavarantoimittajista

 

Tuotemyynti

Nome toimii maahantuojana seuraavien toimittajien tuotteille:

Connection Technology Center

Connection Technology Center on Yhdysvalloissa sijaitseva yritys, joka on perustettu vuonna 1995. He suunnittelevat ja tuottavat ammattilaisille tarkoitettuja tuotteita värähtelyn mittaamiseen.

Connection Technology Centerin tuotteet tunnetaan ympäri maailmaa niiden tarkkuudesta ja luotettavuudesta. Uusimpien teknologisten saavutusten vuoksi he ovat maailman johtava värähtelynmittaustuotteiden valmistaja.

Tuotevalikoimaan kuuluu tärinäantureita, kiihtyvyysmittareita, kaapeleita ja paljon muuta.

Tan Delta

Tan Delta on Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimiva yritys, jolla on monen vuoden kokemus öljynkunnonvalvontaan tarkoitettujen tuotteiden kehityksestä. He ovat maailman johtava öljynkunnonvalvontaan tarkoitettujen tuotteiden ja järjestelmien kehittäjä ja toimittaja.

Tuotevalikoimaan kuuluu: Öljynlaatuanturit, -kaapelit ja -sarjat

Monarch Instrument

Monarch Instrument. on Yhdysvalloissa toimiva yritys ja se on perustettu vuonna 1982. He ovat maailman suurin pyörimisnopeuslaitteiden ja stroboskooppien toimittaja.

Tuotevalikoimaan kuuluu: Nova-Pro-stroboskoopit ja -sarjat

Coantec

Coantec on Kiinassa toimiva, vuonna 2012 perustettu yritys, joka on erikoistunut vaikeasti tarkasteltavien alueiden, kuten moottoreiden ja putkien tarkastamiseen tarkoitettujen teollisuuskameroiden ja kannettavien tarkastuslaitteiden tuottamiseen.

Tuotevalikoimasta löytyy HD tason videoendoskoopit kaikkiin teollisuuden tarkastustarpeisiin.

Vibro-Laser

Vibro-Laser on Yhdysvalloissa sijaitseva yritys, joka suunnittelee, kehittää ja valmistaa resursseja säästäviä energiatehokkaita laserlinjauslaitteita. Heidän tuotteensa parantavat kannattavuutta ja luotettavuutta tuotantolaitoksissa maailmanlaajuisesti.

Sinocera Piezotronics

Sinocera Piezotronics on Kiinalainen yritys, joka on perustettu vuonna 2001. Sinocera Piezotronics on suurin dynaamisten testituotteiden valmistaja, ja sillä on pitkä historia ja monenlaisia tuotteita. Useiden vuosien kokemus värähtelyn testaustekniikan kehittämisellä ja tiiviillä yhteistyöllä kotimaisten ja ulkomaisten tutkimuslaitosten kanssa värähtelytesteissä on ollut suuri vaikutus Kiinan värähtelyn testaukselle. Sinocera Piezotronics:lla on paljon asiakkaita ympäri maailmaa  ja yrityksen tuotteita käytetään monilla aloilla rakentamisessa, tieteessä ja opetuksessa. Osa heidän tuotteistaan on saanut sertifikaatin mittaus tarkkuudesta ja räjähdyksen kestosta (rohs certificate, CE certificate).

Brüel & Kjær Vibro

Vuonna 2000 saksalainen Schenck ja tanskalainen Brüel & Kjær fuusioituivat ja muodostivat Brüel & Kjær Vibron. Brüel & Kjær Vibron pääkonttori sijaitsee Saksassa ja tuotannon pääkonttorit Tanskassa ja Nevadassa, USA:ssa. Brüel & Kjær Vibro on yksi maailman suurimmista riippumattomista pyörivien teollisuuskoneiden, kuten pumppujen, turbiinien, kompressorien, moottorien, generaattoreiden ja vaihdelaatikoiden kunnonvalvontajärjestelmien toimittajista. Brüel & Kjær tarjoaa kattavan valikoiman kunnonvalvontaratkaisuja antureista ja lisälaitteista offline-seurannan kannettaviin instrumentteihin ja koko laitoksen kattavaan online-seurantaan.

Hyödyt

Asiakkaillemme suurimmat hyödyt ovat tuotannon maksimointi sekä huolto- ja korjauskustannusten minimointi.

Nomelta löydät tuotteet ja palvelut tuotannon tehostamiseen. Suurimmat edut asiakkaillemme ovat:

  • Maksimoitu tuottavuus
  • Resurssien parempi hyödyntäminen
  • Parempi luotettavuus ja huoltojen suunnitelmallisuus
  • Minimoidut kokonaiskustannukset
  • Suunnittelemattomien tuotantokatkosten minimointi
  • Pidennetty koneen käyttöikä värähtelyä ja kulumista vähentämällä