Mitä suunnitteluautomaatti tarkoittaa?

Suunnitteluautomaatti on ratkaisu, jolla automatisoidaan prosesseja suunnittelutoiminnassa ja suunnittelun ympärillä. Joissain tapauksissa automaatti kykenee myös auttamaan, tukemaan ja automatisoimaan eri tuotannon prosesseja.

Tavoiteltu hyöty suunnitteluautomaatille on toimintojen ja prosessien nopeuttaminen. Riippuen teknologiasta ja toteutuksesta, hyödyt ovat hyvin laajat ja hyöty ei ole ainoastaan nopeampi suunnittelu.

Suunnitteluautomaatin hyödyt ja edut konkretisoituvat esimerkiksi toimitussuunnittelun tehostumisella (1-3 päivässä suunnitteludokumentaatio valmis tarkastuksineen), myynnin merkittävästi tarkemmalla kustannus- ja toimituslaskentana, yrityksen suunnittelukapasiteetin kasvuna (yritys voi keskittyä enemmän tuotteen kehittämiseen) ja varsinaisen suunnittelutyön helpottuminen käyttöliittyminen kautta.

 

 

Suunnitteluautomaatti tehostaa toimitussuunnittelua ja antaa yritykselle merkittävää kilpailuetua nopeamman ja tarkemman tarjousprosessin ansiosta.

Suunnitteluautomaattiprojektit

Hankkeena suunnitteluautomaattiprojekti edustaa omaa projektityyppiään. Erityisen tärkeä ja herkkä vaihe suunnitteluautomaattiprojekteissa on alkuvaiheet, joissa tulee valita juuri oikea teknologia asiakkaan tarpeisiin, esiselvitykset ja mahdollisen demo/mvp -toteutus. Suunnitteluautomaatti investointina ja projektina on usein kookas, tämän myötä projektijohtaminen edustaa erittäin tärkeää osaa toteutuksessa.

Tarjoamme asiantuntijat, teknologiat ja parhaat työkalut suunnitteluautomaattitoteutukseen.

Nome Oy on teollisuuden kumppani vuodesta 2005. Olemme erikoistuneet  teollisuuden mekaaniseen kunnonvalvontaan, ohjelmisto- ja tuotekehitykseen, sekä mekaniikkasuunnitteluun. Asiakkaamme edustavat laajaa kirjoa teollisuudesta ja kokemuksemme ansiosta olemme täydellinen kumppani mekaniikkasuunnitteluun.