Palvelut

Nome Oy:llä on yli kymmenen vuoden kokemus kunnonvalvonnan mittauksista ja tarkastuksista. Olemme toimittaneet palveluitamme yli sadalle teollisuuden asiakkaalle ja lähes kaikki laitteet pumpuista laivamoottoreihin ovat meille tuttuja.

Teemme sekä yksittäisten kohteiden ongelmanratkaisumittauksia että säännöllisiä kunnonvalvontamittauksia. Mittauksia suoritamme kannettavien värähtelyanalysaattorien avulla ja tarpeen mukaan käytöstämme löytyy myös laajojen ongelmanratkaisumittausten vaatimat laitteistot. Lisäksi suoritamme paikanpäällä tehtäviä tasapainotuksia varsinkin puhaltimille ja vaihteistojen visuaalisia kuntokartoituksia.

Kunnonvalvonnan asiantuntijana olemme pitäneet useita koulutuksia sekä suoraan asiakkaille räätälöityinä että yleisinä koulutustilausuuksina. Lisäksi olemme olleet mukana asiakkaidemme kunnonvalvonan kehitysprojekteissa.

Mittaukset, tarkastukset ja tasapainotukset

Palveluihimme kuuluvat erilaiset koneiden ja laitteiden kunnonvalvonnan mittaukset ja tarkastukset sekä tasapainotukset. Tutustu valikoimaamme!

Koulutukset ja projektit

Nome Oy tarjoaa koulutuksia ja projekteja ennakoivaan kunnossapitoon. Tiedustele, voisimmeko me auttaa yrityksesi tarpeissa!