Nome Oy

Nome Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen mittaavan- ja ennakoivan kunnossapidon tuotteita sekä palveluita. Päämääränämme on nostaa asiakkaidemme tuotantoastetta välttämällä yllättävät laiterikot ja samalla parantaa turvallisuutta ja vähentää ympäristövahinkojen riskiä. Meiltä löytyy paras asiantuntemus kunnonvalvontaan, laaja tarvike- ja laite edustus, lisäksi valmistamme online-kunnonvalvontajärjestelmiä jotka voidaan räätälöidä tarpeen ja kohteen mukaan. 
Ota yhteyttä

Mittaukset, tarkastukset, tasapainotukset

Kunnonvalvonta

Online-järjestelmät

Koulutukset ja projektit

Tuotteet

Kunnonvalvontatuotteet

Nome

Me kuuntelemme. Me välitämme. Meillä on vuosien kokemus ja turvallisuus on meille tärkeää

Hyödynnä asiantuntemustamme ja tehokkuuttamme. Autamme nostamaan tuottavuuttanne, lisäämään käyntivarmuutta ja parantamaan turvallisuuttanne. Tuotantoasteen nostaminen, huoltovälien optimoiminen, luotettavuuden parantaminen on jokaisen valmistavan yrityksen elinehto.

  • Nome, kunnonvalvonnan mittausten ja analysoinnin asiantuntija. Palvelujemme avulla takaatte laitteidenne optimaalisen toiminnan ja huollon koko elinkaaren ajalle.
  • Nome käyttää huipputeknologisia laitteita ja kunnonvalvontaan erikoistunutta henkilöstöä. Osaamme havainnoida toimintahäiriöitä ja vikatilanteita, jotka useimmilta jää piiloon.
  • Nome räätälöi palvelut ja mittausjärjestelmät yksilöllisen kohteen vaatimusten mukaan.
  • Nome kerää ja analysoi tietoa ja tarjoaa täydellisen, tiiviin ja selkeän raportin, joka kertoo huoltotarpeen jokaiselle kohteelle.
  • Nome tarjoaa myös tasapainotus, linjaus- ja asennuspalveluja.
  • Nomella ei ole sattunut yhtään hoitoa vaatinutta työtapaturmaa koko 13 vuoden toimintahistorian aikana.