Asiantuntijapalvelut

Nomelta löydät alan parhaimpiin kuuluvat asiantuntijat tarjoamaan ennaltaehkäiseviä ja ennakoivia huoltotoimenpiteitä tukemaan teidän menestystänne.

 

Keitä ovat asiantuntijamme?

Nome Oy

Tommi Helander

Tommi lanseerasi Nomen vuonna 2005 jonka prioriteettina oli suunnitella ja toteuttaa laadukkaita ennaltaehkäiseviä ja ennakoivia ylläpito-ohjelmia asiakkaille. Kolmentoista vuoden aikana Tommi on kasvattanut Nomen yhdestä ideasta seitsemän hengen toiminnaksi. Toimitusjohtajana Tommin tietämys alalta ja laitteiden luotettavuuden tunteminen johtaa yrityksiä tehokkaamman toiminnan tiellä.

Juha Hautala

Juha liittyi Nomeen vuonna 2005 tekniseksi johtajaksi. Hänen vastaa monien tuotantolaitosten ylläpito-ohjelmien hallinnoinnista. Hän on käyttänyt monia vianetsintätekniikoita, kuten tärinän analysointia, tasapainotusta ja linjausta lukuisien erilaisten pyörivien koneiden ongelmien ratkaisemiseksi.

Juho Vaittinen

Juho on vastuussa tärinän diagnostiikasta ja analysoinnista. Paikan päällä tapahtuvat diagnostiikat ja analyysit, kenttäseuranta, infrapunatutkimukset, laserlinjaukset ja uusien koneiden hyväksymistestausten suorittaminen kuuluvat hänelle. Juholta löytyy kattava tietämys, taito ja käytännönläheinen kenttäkokemus, jotka tekevät hänestä Nomen kenttäanalyytikon.

 

Teijo Kauppi

Teijolla on 14 vuoden kokemus ohjelmistoinnista. Hän toimii Nomessa kunnonvalvontajärjestelmien ohjelmistokehittäjänä, vastuualueenaan mm. haastavien asiakasprojektien käyttöliittymien ja -järjestelmien räätälöinti ja kehitys. Hänellä on vahva kokemus ohjelmistoprojektien dokumennoinnista, arkkitehtisuunnittelusta, implementoinnista ja testauksesta. Teijo tuntee Nmas-järjestelmän läpikotaisin ja pystyy tekemään nopeasti tarvittavia muutoksia asiakasprojekteihin.