Asiantuntijapalvelut

Nomen asiantuntijat ovat käytettävissänne. He varmistavat, että yrityksenne valitsemat palvelut toteutetaan asiallisesti ammattitaidolla.

 

Keitä ovat asiantuntijamme?

Nome Oy

Tommi Helander

Tommi oli perustamassa Nome Oy:tä vuonna 2005. Tommi on opiskellut Diplomi-Insinööriksi ja toimi ennen yrittäjäksi ryhtymistä teollisuusvaihteiden myynnissä. Nome Oy:ssä hän on jo 15 vuoden ajan hoitanut yrityksen pyörittämisen lisäksi suorittanut myös kunnonvalvonnan mittauksia ja tarkastuksia. Vahva tuntemus alalta auttaa pitämään yrityksen alan teknologiajohtajana ja ottamaan huomioon asiakkaiden muuttuvat tarpeet.

 

Juha Hautala

Juha on toinen Nome Oy:n perustajista ja omasi jo ennen yrityksen perustamista vankan kokemuksen teollisuuden kunnossapidosta. Konetekniikan Diplomi-Insinööri opintojen, pitkän kokemuksen ja vaativien asiakasprojektien ansiosta Juhan tekninen osaaminen on korkea. Juha osaa tuoda tehokkaimmat kunnonvalvonnan ratkaisut asiakkaiden käyttöön ja räätälöidä ne asiakkaille sopiviksi. Juhalla on myös pitkä kokemus kunnossapidon kehitysprojekteista.

 

Juho Vaittinen

Juho on erikoistunut teollisuuden mekaanisten laitteiden kunnonvalvonnan mittauksiin ja tarkastuksiin. Juholla on pohjalla alaan soveltuva insinöörikoulutus ja jo useiden vuosien kokemus teollisuuden ennakoivasta kunnonvalvonnasta. Juho suorittanut kunnonvalvonnan mittauksia ja mittaustulosten analysointia useille tuhansille laitteilla.

 

 

Teijo Kauppi

Teijo liittyi Nomeen 2011 ja on vastannut siitä lähtien kunnonvalvontajärjestelmiemme ohjelmistokehityksestä. Yli 15 vuoden kokemus ja syvällinen tuntemus Nomen järjestelmistä takaavat että Teijo pystyy tehokkaasti sekä kehittämään järjestelmiämme että vastaamaan asiakkaidemme muutostarpeisiin tehokkaasti.

 

Mikko Mäkinen

Mikko Liittyi Nomen tiimiin vuonna 2018 ja oppinut nopeasti suorittamaan luotettavasti ja tehokkaasti kunnonvalvonta mittauksia ja osallistunut myös kunnonvalvonnan kehitysprojekteihin. Myös Mikon aikaisemmat insinööriopinnot ovat auttaneet nopeaan sopeutumiseen vaativalle alalle.