Yritys

Referenssejä


ABB
Agco Power
Ahlstrom Tampere
Air Liquide
Alfons Håkans
Are
Botnia Mill Service
Borealis Polymers
Boreships
Consolis
Efora
Elenia
Finavia
Finbeta
Fingrid
Herrfors
HS-Vesi
Huippupaikat
Inmet
Inwido Finland
Iso-Ylläs
Kiilto
Kirkkonummen vesilaitos
Koja
Kolsin Vesivoimatuotanto
Kotkamills
KSS Energia
Kumera
Leppäkosken Lämpö
Levi Ski Resort
Luvian Saha
Metso
Metsä Group
Neste Oil
Nestor Cables
New Boliden
Nokian Renkaat
OSM Ship Management Finland Oy
Outokumpu Stainless
Ovako
Paroc
Pilkington
Purso
Pölkky Oy
Saint-Gobain Rakennustuotteet
Stora Enso
Sucros
Sulzer Pumps
Tampereen Särkänniemi
Uponor Infra
Valio
Vattenfall
Virtain Energia
Walki
Yara

Historia


Nome Oy perustettiin Oulussa vuonna 2005. Yritysideana oli tuoda uusin ennakoivan kunnossapidon tietämys kaikkien saataville.

Aikaisemmissa työtehtävissään teollisuuden huoltopalveluissa perustajat huomasivat, että alalta puuttui puolueeton ennakoivaan kunnossapitoon erikoistunut yritys. Useat eri tahot tarjosivat yksittäisiä ennakoivan kunnossapidon palveluja, joiden tarkoituksena oli pääasiassa tukea omien päätuotteiden myyntiä. Nome perustettiin tuottamaan ennakoivan kunnossapidon palveluita helposti, puolueettomasti ja luotettavasti kaikille teollisuuden aloille.Nome tänään


Nome Oy valmistaa erittäin kehittyneitä kunnonvalvontajärjestelmiä. Nmas- tuoteperheestä löytyy laitteistot ja ohjelmistot sekä yksittäisten kohteiden että suurten tuotantolinjojen valvontaan. Lisäksi teemme asiakaskohtaisia räätälöityjä ratkaisuja esimerkiksi laitevalmistajille ja tarjoamme etävalvontapalveluja ja mittaustietojen pilvitallennuspalveluja.

Nome aloitti ennakoivaan kunnossapitoon oleellisesti liittyvien kiihtyvyysantureiden, kaapeleiden ja tarvikkeiden myynnin pian toimintansa aloittamisen jälkeen. Kumppaniksi valittiin amerikkalainen maailman suurimpiin anturinvalmistajiin kuuluva Connection Technology Center. Tuotemyyntiä on tämän jälkeen laajennettu erilaisten värähtelymittalaitteiden ja endoskooppien avulla.

Palveluihimme kuuluvat koneiden ja laitteiden kunnonvalvonnan mittaukset ja tarkastukset, ennakoivan kunnossapidon kehitysprojektit sekä koulutukset. Lisäksi suoritamme tasapainotuksia esimerkiksi puhaltimille asiakkaan tiloissa.

Tulevaisuus


Nomen asiakkaat edustavat lähes kaikkia teollisuuden aloja. Monialainen teollisuuden tuntemus on saanut Nome Oy:n henkilöstön näkemään kuinka monella eri tasolla ennakoiva kunnossapito voi olla. Parhaissa tehtaissa käyntiasteet ovat reilusti yli 90 prosenttia kun toisissa ne jäävät 70 prosenttiin. Nome kehittää palveluitaan siten, että ne auttavat parantamaan tuottavuutta ja kilpailukykyä kokonaisvaltaisesti.